Kamer

Uw kamer

Uw kamer is van alle gemakken voorzien en wordt dagelijks schoongemaakt. De kamer beschikt over de volgende faciliteiten:

Kitchenette
De kitchenette is uitgerust met een Nespresso koffiemachine, Alessi fluitketel, inductie kookplaat, oven/magnetron, koelkast, servies, bestek, glaswerk, pannen en keukengerei. U kunt gebruik maken van Nespresso cups en thee en u kunt uw eigen lunch of diner bereiden. De traiteur (Stach), de Keurslager en de viszaak in de Twijnstraat verkopen versbereide maaltijden. Voor een bijpassende wijn zijn er diverse wijnzaken/slijterijen in de Twijnstraat. Verse sushi en pizza’s kunt u ophalen in de Twijnstraat of laten bezorgen bij De Hoendervorst.

Bagagerek en kledingrek

Er zijn twee bagagerekjes beschikbaar die u kunt gebruiken voor uw koffer. Om uwkleding uit te hangen kunt u gebruik maken van de door ons zelf gemaakt kledingrek met Hay-hangers. Voor de overige kleding kunt u gebruik maken van de U-shelf plankjes.

Eet/werktafel
Er is een eet/werktafel met twee goedzittende stoelen aanwezig en een relaxfauteuil voor het raam.

Muziek
Met de Bose luidspreker met bluetooth kunt u uw eigen muziek van uw telefoon beluisteren.

Werf
De werfkelder heeft zijn ingang aan de mooie werf met uitzicht op het water en de voorbijkomende bootjes.

Ontbijt

Wij verwijzen u graag naar de Twijnstraat waar verscheidene leuke locaties zijn voor een ontbijt. Zoals bijvoorbeeld bij Keek (Twijnstraat 23, www.kunsteneerlijkekoffie.nl) van maandag t/m zondag geopend vanaf 08.30 uur. In de informatiemap treft u een kortingsbon aan van Keek die u voor zowel een ontbijt als lunch kunt gebruiken.  

nl_NL_formalDutch